Η Motomarket στο 2ο Adventure Meeting - Μας εξόπλισε με Nordcode!

Η Moto Market, η γνωστή εταιρία ένδυσης, υπόδησης αλλά και εξοπλισμού μοτοσυκλέτας αγκάλιασε για μία ακόμη φορά το 2o Adveture Meeting και έντυσε τους πλοηγούς των tests rides με τα ποιοτικά μπουφάν και παντελόνια της Nordcode!

Το 2ο Adventure Meeting 2023 πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στις 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου, σε ιδανικές καιρικές συνθήκες με τις θερμοκρασίες να ''παίζουν'' ανάμεσα στους 20 και 28 βαθμούς κελσίου. Δύο ημέρες πάνω σε μια μοτοσυκλέτα από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, με πολλές ενδιάμεσες στάσεις είναι σίγουρα μια όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για κάθε αναβάτη. Είναι ωστόσο και μια εμπειρία ιδιαίτερα απαιτητική ειδικά όταν έχεις την ευθύνη του πλοηγού-ουραγού σε ένα γκρουπ αναβατών που μπορεί να έφτανε μέχρι και τις 30 μοτοσυκλέτες, όπως ακριβώς δηλαδή ήταν και τα γκρουπ των αναβατών στα test rides του 2ου Adventure Meeting!

Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή του σωστού εξοπλισμού, σε τέτοιες περιπτώσεις έχει βαρύνουσα σημασία για τους πλοηγούς και η Moto Market, την οποία και ευχαριστούμε πολύ, έδωσε την ιδανική λύση.

Η κορυφαία εταιρία κατασκευής και αντιπροσώπευσης εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας μας εξόπλισε με τα τεσσάρων εποχών jacket και παντελόνι της Nordcode και συγκεκριμένα της σειράς Senegal. Ο εν λόγω συνδυασμός μας κάλυψε απόλυτα μιας και οι αφαιρούμενες επενδύσεις του και ο εξαερισμός τα καθιστούν ιδανικά για οδήγηση ακόμη και υπό ζεστές καιρικές συνθήκες, ενώ καλύπτουν ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, μιας και είναι και αδιάβροχα.

Το Nordcode Senegal Jacket είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο μπουφάν, εξοπλισμένο με αποσπώμενα προστατευτικά CE CE1616-1 στους ώμους και τους αγκώνες και CE αποσπώμενο προστατευτικό πλάτης.

Η αδιάβροχη μεμβράνη Reissa και η θερμική επένδυση μπορούν να αφαιρεθούν, δίνοντας στον αναβάτη μέγιστη ελευθερία χρήσης. Σημαντικός αερισμός προσφέρεται από τα μεγάλα πλέγματα στο στήθος, τα χέρια και την πλάτη, επιτρέποντας στον αέρα να δροσίζει τον αναβάτη χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Διατίθεται σε πέντε χρωματικές επιλογές: μαύρο, γκρι-μαύρο, μπεζ-μαύρο, μπλε-μαύρο και σκούρο γκρι-fluo.

 

 

Το παντελόνι Norcode Senegal είναι πολύπλευρο μιας και είναι 100% αδιάβροχο με υψηλό επίπεδο αναπνοής. Με αφαίρεση των επενδύσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες χάριν και στον εξαιρετικό αερισμό, όπως το χρησιμοποιήσαμε κι εμείς τις ημέρες του 2ου Adventure Meeting.
Με προστασίες CE σε στρατηγικά σημεία, μεγάλους αεραγωγούς και θερμική επένδυση, αυτό το παντελόνι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Διατίθεται σε ανδρικό και γυναικείο και σε δύο χρωματικές επιλογές

 

 

 

 

 

Επιπρόσθετα, οι αναβάτες προκειμένου να είναι ευδιάκριτοι από μακριά, χρησιμοποιούσαν τα γιλέκα της Nordcode Hi-Vision, γιλέκα τα οποία κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη ώστε να φοριούνται πάνω από το jacket.

Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε με τις ανακλαστικές λωρίδες και τον φλουο χρωματισμό να ξεχωρίζουν τον αναβάτη σε κάθε σημείο, ειδικά μέσα στην κίνηση όπου είναι δυσδιάκριτος, ενώ παράλληλα είναι ελαφριά και άνετα.

 

Ευχαριστούμε πολύ την Moto Market για το εξοπλισμό ασφάλειας που μας προσέφερε αλλά και για εξαιρετικά t-shirts και καπελάκια που διέθεσε για την διοργάνωση!

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search