Η Moto Market, η γνωστή εταιρία ένδυσης, υπόδησης αλλά και εξοπλισμού μοτοσυκλέτας αγκάλιασε για μία ακόμη φορά το 2o Adveture Meeting και έντυσε τους πλοηγούς των tests rides με τα ποιοτικά μπουφάν και παντελόνια της Nordcode!

 

Δύο μέρες γεμάτες μοτοσυκλέτα, shows και αδρεναλίνη, δύο μέρες Adventure και παράλληλες δραστηριότητες, σε ένα event που επέστρεψε δυναμικότερο από ποτέ!

 

Το 2ο Adventure Meeting 2023 αποτελεί ήδη παρελθόν και η διοργάνωσή του πλέον είναι θεσμός. Ένας θεσμός που επέστρεψε για να ενώσει τον κόσμο της adventure μοτοσυκλέτας και την off road - travel κοινότητα γενικότερα, με στόχο να αναπτύξει την ιδέα του μοτοσυκλετισμού περιπέτειας.

Με το 2ο Adventure Meeting 2023 να πλησιάζει σε λίγες μέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, έχουμε συγκεντρωμένη την λίστα με τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες για Test Ride!

Πρόκειται για 84 - μέχρι στιγμής μοτοσυκλέτες οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για το κοινό, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

 

Μάθε από νωρίς την ασφαλή οδήγηση στα παιδιά σου! Η Yamaha Junior Academy by Riding School θα βρίσκεται στο 2ο Adventure Meeting, και θα μεταδίδει στους μικρούς μας φίλους τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν για την οδική ασφάλεια αλλά και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης μηχανής.

To Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10/2023 η Andeli σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μοναδικό διήμερο “γεμάτο” μοτοσυκλέτα στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου!

Πάνω από 90 μοτοσυκλέτες από όλες τις εταιρείες θα βρίσκονται επίσημα διαθέσιμες για οδήγηση, τις δύο ημέρες που διαρκεί το event. Το 2ο Adventure Meeting είναι ένα διήμερο για όλη την οικογένεια, με βασικό άξονα τη μοτοσυκλέτα.

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search