Δυναμικό restart για το 2ο Adventure Meeting 2023!!

 

Δύο μέρες γεμάτες μοτοσυκλέτα, shows και αδρεναλίνη, δύο μέρες Adventure και παράλληλες δραστηριότητες, σε ένα event που επέστρεψε δυναμικότερο από ποτέ!

 

Το 2ο Adventure Meeting 2023 αποτελεί ήδη παρελθόν και η διοργάνωσή του πλέον είναι θεσμός. Ένας θεσμός που επέστρεψε για να ενώσει τον κόσμο της adventure μοτοσυκλέτας και την off road - travel κοινότητα γενικότερα, με στόχο να αναπτύξει την ιδέα του μοτοσυκλετισμού περιπέτειας.

Έπειτα από τις δύσκολες μετά-κορονοϊού περιόδους με την μη διαθεσιμότητα μοτοσυκλετών για Test Ride, το 2o Adventure Meeting 2023 που ξεκίνησε ως εκδήλωση το 2019, στο Σοφικό και στο "The Ranch", φαίνεται να βρήκε φέτος το νέο του σπίτι.

Στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, πάνω από 90 μοτοσυκλέτες στήθηκαν και προετοιμάστηκαν ώστε να προσφερθούν στα διψασμένα χέρια των αναβατών που έσπευσαν να πάρουν την πρώτη γεύση από τα μοντέλα που επιθυμούν.

Διαδρομές ασφάλτινες αλλά και μεικτές σε άσφαλτο και χώμα, για οδήγηση σε φυσικό περιβάλλον, περίμεναν τους αναβάτες οι οποίοι με την καθοδήγηση των πλοηγών και ουραγών της ομάδας του BIKEIT, οδηγούσαν από τις 10:00 έως τις 18:30 και τις δύο μέρες του event σε πραγματικές συνθήκες.

Ξεχωριστός χώρος για parking μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, ''στήσιμο'' εταιριών στον πανέμορφο εξωτερικό ποιοτικό χώρο του Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίου, ευχάριστα πρόσωπα και πολλές οικογένειες με παιδιά, σε ένα event που ορίζεται ως Festival της Adventure μοτοσυκλέτας.

Οι περισσότερες εταιρίες του χώρου βρίσκονταν στο Τεχνολογικό Πάρκο, με τις Aprilia, CFMOTO, Daytona, Ducati, Fantic, GASGAS, Husqvarna, Kymco, KTM, Moto Guzzi, MV Agusta, Polaris, QJ Motors, Rieju, Royal Enfield, Sherco, Suzuki, Surron, SYM, TGB, TM Racing, Triumph, Voge, Yamaha, YCF, να εκθέτουν τα νέα μοντέλα, ή να διαθέτουν τις μοτοσυκλέτες τους για δοκιμή.

Αυτή τη φορά, ξεπεράσαμε τις 90 μοτοσυκλέτες για δοκιμή, όλων των εταιρειών, επί το πλείστον adventure αλλά και naked και cafe racer, αλλά και scooter adventure, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε back-to-back test rides για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Η γραμματεία για τα Test Rides ήταν πανέτοιμη να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που επιθυμούσαν να κλείσουν επιτόπου για δοκιμή τις μοτοσυκλέτες της αρεσκείας τους.

Όμως, το 2ο Adventure Meeting 2023 δεν ήταν μόνο ένα Test Ride Event, αφού όλη την ημέρα, ο επισκέπτης μπορούσε εκτός από τα εκθέματα, να απολαύσει την έκθεση με τα 40 χρόνια Yamaha Tenere, με μοτοσυκλέτες που χαρακτήρισαν το όνομα αλλά και τους παλιούς αναβάτες.

Ο Λευτέρης Πίππος διασκέδαζε τον κόσμο στο αμφιθέατρο με Trial Show, σε ειδικά τροποποιημένη ράμπα, στην οποία πηδούσε και εντυπωσίαζε ανά διαστήματα το κοινό.

Η μουσική από live ορχήστρα στην κλειστή αίθουσα το Σαββάτο και στο αμφιθέατρο την Κυριακή, ανέβαζε την διάθεση των επισκεπτών.

Η πίστα για τα ποδήλατα ισορροπίας της KTM δούλευε ασταμάτητα και τις δύο ημέρες με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές της εταιρίας να μαθαίνουν στα παιδάκια την χρήση τους, καθώς και αυτή των διαθέσιμων ηλεκτρικών μοντέλων.

Ο Νίκος Σπανός έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων της Yamaha Tenere 700 με την οποία αγωνίζεται ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Υπήρχε δυνατότητα για σεμινάρια οδήγησης για παιδιά από τη ''Yamaha Junior Academy by Riding School Θανάσης Χούντρας” αλλά και διαθέσιμα miniMX από την YCF για οδήγηση.

Οι σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στάθηκαν αρωγοί το σαββατοκύριακο ενώ ενημέρωσαν το κοινό για τους τρόπους αντιμετώπισης ατυχημάτων με μοτοσυκλέτα, τον τρόπο αφαίρεσης κράνους και την διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Motomarket φυσικά φρόντισε για τις εμφανίσεις τόσο του προσωπικού όσο και για τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας της Nordcode των πλοηγών και των ουραγών των test rides.

Έγινε παρουσίαση ταξιδιωτικού από τους Greek Adventure Riders, από το ταξίδι τους στο Νεπάλ.

Υπήρχαν αυτοκινούμενα τροχόσπιτα από την Camper Club στα οποία φορτώνεται εσωτερικά μοτοσυκλέτα!

Και για όσους ήθελαν να κοιτάξουν για εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, τα καταστήματα Παπασταύρου Shops, η MAKAN, το Motodirect, το Adventure Junkies, η Extra Products, η Kenny, ήταν εκεί με ρουχισμό, βαλίτσες, καθαριστικά, αναρτήσεις, είδη camping, ότι χρειάζεται ο μοτοσυκλετιστής για τις εξορμήσεις του

Αυτό το διήμερο τα είχε όλα!

Η ομάδα του BIKEIT έφερε σε πέρας ακόμη μία σημαντική διοργάνωση, με το κυριότερο, έπειτα από περισσότερα από 2.500 Test Rides, να μην υπάρχει το παραμικρό ατύχημα, που είναι και η σημαντικότερη επιβεβαίωση της επιτυχίας!

Το 2ο Adventure Meeting 2023 πέρασε στην ιστορία αφήνοντας σε όσους συμμετείχαν, τις καλύτερες εντυπώσεις, εδραιώνοντας τις βάσεις για μία διοργάνωση που ήδη είναι θεσμός.

Κρατάμε από τώρα το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2024 και ετοιμαζόμαστε από νωρίς για να βελτιώσουμε το Adventure Meeting με νέα shows και δραστηριότητες, ώστε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε προσέλευση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους:

·         Τον Ερυθρό Σταυρό για την ευγενική υποστήριξη

·         Το Moto & Bike TV και τον Γιάννη Κατσιμπάρο για την συνεργασία και την προώθηση

·         Το Moto In Action και τον Θανάση Μουρίκη για την συνεργασία και την προώθηση

·         Την Andeli Moto Touring για την παραχώρηση των Honda Transalp 750 / Africa Twin 1100 για τις ανάγκες των πλοηγών / ουραγών

·         Την Muvus για την παραχώρηση των CFMOTO CL-X Adventure για τις ανάγκες των πλοηγών / ουραγών.

·         Την Moto Travel Greece για την παραχώρηση της BMW F 850 GS για τις ανάγκες των πλοηγών / ουραγών.

·         Την Enduro Greece για την παραχώρηση της BMW R 1250GS για τις ανάγκες των πλοηγών / ουραγών.

·         Την MOTOMARKET για τον εξοπλισμό της ομάδας του BIKEIT.

·         Την SIXT για το όχημα μετακινήσεων

To    Το Wheel City για την υποστήριξη στα ελαστικά όλων των μοτοσυκλετών των Test Rides

Τη   Την Go Pro για την παροχή των action cameras Hero 12 για την βιντεοσκόπηση

 

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς επικοινωνίας:

Cosmote TV, GAZZETA, Car and Driver, Moto & BIKEIT TV, Moto in Action, MXIN, AutoMotoPatras, Autoliveris, Slide, καθώς και στις λέσχες και club που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr, όπως και στην σελίδα του event στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Adventure Meeting του 2024.

 

 

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067525070184

Διοργάνωση: BIKEIT

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search