Womens Enduro Ride στο 1ο Adventure Meeting!

Enduro με άρωμα γυναίκας!!!

 

 Γυναίκα και enduro, πάνε μαζί! Το χώμα, η μοτοσυκλέτα και οι γυναίκες, πάνε μαζί! Θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια σου στο βουνό; Έλα στο 1ο Adventure Meeting!

 

H Enduro Greece θα βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας στο The Ranch, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, θα φέρει μαζί της μοτοσυκλέτες enduro της KTM, και θα παραδίδει μαθήματα οδήγησης enduro σε γυναίκες!

 Παρέα με τους εκπαιδευτές της Enduro Greece και την αγωνιζόμενη Πολυτίμη Κυριακοπούλου, οι αναβάτριες θα περάσουν ένα δίωρο θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης πάνω σε μοτοσυκλέτες enduro.

 

 

Κατά την θεωρία και πρακτική εξάσκηση θα γίνουν οι απαραίτητες ασκήσεις πάνω στην θέση οδήγησης, στην τοποθέτηση του σώματος σε στροφές, επιτάχυνση και επιβράδυνση, στην σημασία του βλέμματος και την επιλογή γραμμών, κ.α. Οι φίλες που επιθυμούν την συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν τον δικό τους προστατευτικό εξοπλισμό ή να επικοινωνήσουν με την Enduro Greece για την διάθεση του.

 

Είσαι γυναίκα και θέλεις να κάνεις enduro;

Μόνο στο 1o Adventure Meeting, με την Enduro Greece!

 

 (Το κόστος των μαθημάτων βρίσκεται στα 100euro για τρία άτομα, και περιλαμβάνει και την διάθεση μοτοσυκλέτας KTM - H χρέωση για τα σεμινάρια δεν περιλαμβάνεται στις τιμές των εισιτηρίων. Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Enduro Greece, στα link που ακολουθούν).

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr, όπως και στην σελίδα του event στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για τα διαθέσιμα μοντέλα ανά εταιρία αναλυτικά.

 

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, 

στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

 

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Κρατήσεις θέσεων για σεμινάρια: https://www.endurogreece.com/

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

 

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search