Adventure Meeting – Σεμινάριο enduro με τον Κίμωνα Καράμπελα!

Μάθετε τα μυστικά του enduro από τον πολυπρωταθλητή enduro, στο Adventure Meeting!!

Κάνεις enduro ερασιτεχνικά και θέλεις να βελτιωθείς; Παιδεύεσαι μόνος σου αλλά κάτι δεν σου ''βγαίνει'' και δυσκολεύεσαι;

Μην παιδεύεσαι άλλο! Ο Κίμωνας Καράμπελας θα βρίσκεται στο 1o Adventure Meeting στις 13-15 Σεπτεμβρίου και θα σου τα δείξει όλα!

Στο τρίωρο σεμινάριο οδήγησης enduro θα μάθεις θεωρητικά ποια είναι η σωστή στάση σώματος, που πρέπει να κοιτάς, πως πρέπει να κινείσαι πάνω στην μοτοσυκλέτα σου. Θα μιλήσετε για τις αναρτήσεις, το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, και τις βελτιώσεις.

Και μετά απ' όλα αυτά, θα βγείτε βόλτα στο βουνό παρέα, θα οδηγήσετε σε μονοπάτια και θα δείτε επιτόπου τα προβλήματα, αλλά και τις λύσεις. Και το πιστάκι θα σας περιμένει για ένα τελείωμα που αρμόζει σε αναβάτες που αγαπούν το enduro!

Κλείσε τώρα την θέση σου και γίνε εσύ ένας από τους αναβάτες που θα μάθουν τα μυστικά του enduro από τον Κίμωνα Καράμπελα!

Τα σεμινάρια με τον Κίμωνα Καράμπελα έχουν έξτρα χρέωση στα 25€ (περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.). Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο The Ranch και η δυνατότητα για Test Rides.

Ώρα έναρξης: 11:00, Σάββατο 14/9 και Κυριακή 15/9.

Πληροφορίες στην τέντα του Κίμωνα Καράμπελα.

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: http://www.adventure-meeting.gr/

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook: https://www.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-2172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT 

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search