H Foxy Wheels στο 1ο Adventure Meeting!

Οι άνθρωποι της Foxy Wheels ήταν εκεί στο 1ο Adventure Meeting και πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο χωμάτινα test rides.

Συγκεκριμένα οι Βαλάντης Μπελεσιώτης και Άρης Ζήρας της Foxy Wheels που διοργανώνει πανέμορφες ολιγοήμερες εκδρομές με μοτοσυκλέτα αγκάλιασαν την ιδέα του 1ου Adventure Meeting από την πρώτη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ο Βαλάντης και ο Άρης σε ρόλο πλοηγού-ουραγού είχαν αναλάβει κυρίως τα χωμάτινα test rides του Adventure Meeting καθότι το χώμα είναι και το αγαπημένο τους πεδίο δράσης. Πάντα πρόσχαροι και φιλικοί με όλους, άριστοι συνεργάτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες ανέβαζαν την διάθεση της ομάδας με κάθε ευκαιρία. Έβαλαν το δικό τους μεγάλο λιθαράκι στονα ευχαριστηθούν οι αναβάτες την γνωριμία με τις μοτοσυκλέτες της επιλογής τους και πάνω από όλα στο να κυλίσουν όλα ομαλά και ευχάριστα.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους και δίνουμε ξανά ραντεβού για του χρόνου!

Η Foxy Wheels είναι μια νέα εταιρία διοργάνωσης χωμάτινων εκδρομών με μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τους δύο τροχούς, τα ταξίδια, την επαφή με την φύση και τις γνωριμίες με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια πάθη.

“Μια cross-country περιπέτεια για όλους”, είναι το πρώτο πράγμα που θα διαβάσετε στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σίγουρα όχι το τελευταίο αφού αξίζει να την γνωρίσετε καλύτερα.

Βρείτε εδώ τη σελίδα της Foxy Wheels στο Facebook.

Βρείτε εδώ το κανάλι της Foxy Wheels στο YouTube.

Βρείτε εδώ τη σελίδα της Foxy Wheels στο Instagram.

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search