Moto Market: Χορηγός εξοπλισμού ασφάλειας στο 1ο Adventure Meeting!

Η Moto Market, η γνωστή εταιρία ένδυσης, υπόδησης αλλά και εξοπλισμού μοτοσυκλέτας αγκάλιασε το 1o Advneture Meeting και έντυσε τους πλοηγούς των tests rides με τα ποιοτικά μπουφάν και παντελόνια της Nordcode!

Τρεις ημέρες πάνω σε μια μοτοσυκλέτα από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, με πολλές ενδιάμεσες στάσεις είναι σίγουρα μια όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για κάθε αναβάτη. Είναι ωστόσο και μια εμπειρία ιδιαίτερα απαιτητική ειδικά όταν έχεις την ευθύνη του πλοηγού-ουραγού σε ένα γκρουπ αναβατών που μπορεί να έφτανε μέχρι και τις 30 μοτοσυκλέτες, όπως ακριβώς δηλαδή ήταν και τα γκρουπ των αναβατών στα test rides του 1ου Adventure Meeting!

Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή του σωστού εξοπλισμού, σε τέτοιες περιπτώσεις έχει βαρύνουσα σημασία για τους πλοηγούς και η Moto Market, την οποία και ευχαριστούμε πολύ, έδωσε την ιδανική λύση.

Η γνωστή εταιρία μας εξόπλισε με το διάτρητο μπουφάν και παντελόνι της Nordecode και συγκεκριμένα της σειράς Aero. Ο εν λόγω συνδυασμός έδειξε από το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο την αξία του και αποδείχθηκε ιδανικός για τις καιρικές συνθήκες στις οποίες οδηγήσαμε.

Μπουφάν Nordcode Aero

To μπουφάν Nordcode Aero είναι ένα καλοκαιρινό μπουφάν που χρησιμοποιεί ως κύριο ύφασμα κατασκευής την cordura και φέρει μεγάλα διάτρητα πάνελ από πλέγμα υψηλής αντοχής στην τριβή. Εξοπλίζεται με CE EN 1621-1 πιστοποιημένες προστασίες σε ώμους και τους αγκώνες και φέρει και προστασία πλάτης. Παράλληλα ρυθμίζεται με ιμάντες προσαρμογής, με Velcro, στην μέση και τον καρπό, ενώ φέρει ρυθμίσεις και ψηλά στα μανίκια με κουμπιά. Για την άνεση του αναβάτη φροντίζει ο μαλακός γιακάς, ενώ στη χρηστικότητά του προσθέτουν πόντους η μία εσωτερική και οι δύο εξωτερικές τσέπες.

Το Nordcode Aero προσέφερε άριστα τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια του Adventure Meeting. Με την εφαρμογή του να χαρακτηρίζεται άνετη (όχι εφαρμοστή δηλαδή) κρατούσε τον κορμό σε ιδανικές θερμοκρασίες όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος βρισκόταν μεταξύ 17-25 βαθμών Κελσίου, χωρίς παράλληλα να περιορίζει τις κινήσεις, ενώ τα μεγάλα τμήματα από διάτρητο ύφασμα σε κορμό και χέρια να δουλεύουν και στην πράξη. Παράλληλα οι εξωτερικές τσέπες με τα φερμουάρ φρόντισαν ώστε να έχουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμασταν και η βαθειά τους σχεδίαση δεν άφηνε να "διαφύγει" σε περίπτωση αν κάποιος ξεχνούσε το φερμουάρ ανοιχτό.

Παντελόνι Nordcode Aero

Τα ίδια ισχύουν και για το παντελόνι Aero της Nordcode, το οποίο και συμπληρώνει ιδανικά το μπουφάν ως σετ. Και αυτό ήταν σε άνετη γραμμή, τύπου "cargo" και επέτρεπε άνετη κίνηση, αφήνοντας παράλληλα τον αέρα να περάσει από τα μεγάλα διάτρητα τμήματά του (εμπρός-πίσω στο ύψος των τετρακέφαλων, στις γάμπες και τα καλάμια) για να προσφέρει τον απαιτούμενο εξαερισμό. Το παντελόνι της σειράς Aero είναι επίσης κατασκευασμένο από Cordura υψηλής αντοχής και φέρει προστασίες CE ΕΝ1621-1 στα γόνατα, ενώ ρυθμίζεται με Velcro στη μέση, κλείνει με Velcro στα καλάμια και φέρει και φερμουάρ στο κάτω μέρος.

Ευχαριστούμε πολύ την Moto Market για το εξοπλισμό ασφάλειας που μας προσέφερε αλλά και για εξαιρετικά t-shirts που τύπωσε για την διοργάνωση, τα οποία είχαν μάλιστα και μεγάλη ζήτηση από το κοινό, αλλά δυστυχώς δεν ήταν προς διάθεση! Του χρόνου!

 

© 2019 Adventure Meeting. All Rights Reserved.

Search